Saturday, 6 August 2011

jawapan untuk miss **** ;)

HAPPY SUNDAY my dear readers :) apa khabar semua ? sihat tak ? nahh :) yaya harap sayangsayang yaya nie semua nya sihatsihat belaka k ;) tamau sakit sakit :) eh korang nak tau tak tadi dekat IM fb yaya dapat satu chat berbunyi begni " EH ! MMG SUKE ERK BERBLOG ? BEST SGT KE ? " hak ;) *gelakgulingguling kejap :)  hak hak !

Malas sangat nak balas dekat IM tuh . sbb IM tuh sekejap off sekajap on :) jadi kat sini jela yaya jawab erk cik **** :) hik ;) 

JAWAPAN : eh best tau blogging blogging nie :) rasa macam satu kepuasan bila dapat meluahkan kat sini ;) haa. lagi satu dapat kawan lah ;) mcm kat fb tuh ;) hee ;) eh awak tau tumblr tak ? ofcoz awak tau kan . sbb saya tgk td awak ade acc tumblr :) haa. kalau awak addict ngn tumblr saya pula lagi memilih berblogging :) ok ade persamaan disitu :) tumblr n blog sama je :) post ape yang kita suke :) hak :) perbezaan is EJAAN tak sama :) *glakglak* eh tak lawak pon kan kan ;) 

eh miss **** awak puas haty tak dengan jawapan saya ? kalau tak puas lg . what if awak tye blogger yang lain :) btw , thnx tau sbb tye :) sekurangkurangnye saya tau awak tgk blog saya :) sayang awak :) muah ! ;) :)

No comments:

Post a Comment

:) tinggal kan lah sedikit komen untuk yaya ;)